Ada Soğanı

İÇİNDEKİLER:
.Tanen .Şekerler .Organik asidler .Müsilaj .Saponin .Kaylisyum oksalat


YAN TESİRİ:
Tazesi zehirlidir.


TELAFİSİ:
Ada soğanı pişirilerek kullanılır.


ŞİFASI:
1-)Kalp kuvvetlendirici: Pişmiş ada soğanından 10 gram, oğul otu 20 gram, kediotu 20 gram karıştırılıp kaynatılır ve balla tatlandırılarak 1'er çay bardağı içilir.
2-)Romatizma: Pişirilmiş ada soğanı ile romatizmalı yerler masaj yapılır.
3-)Kulunç ağrıları: Pişirilmiş ada soğanı ile kulunç ağrıların olduğu yerlere masaj yapılır.

.TAVSİYE:
Ada soğanı normal soğana benzer. Baharatçılarda kolaylıkla bulunur. Pişirerek kullanınız, haricen kullanınız.

NAMA ANDAYazar Hakkında
Sifalemi, Bilgi Bulma Yeridir
Takip: | +Google | Facebook | Twitter

0 yorum:

Yorum Gönder

Facebook
Twitter
Google Plus