Avokado

İÇİNDEKİLER:
.Tanen .Meyvede % 35 katı yağ .A, D ve E vitaminleri .Kâfur .Linoleik asit .Pinen .Cineol


YAN TESİRİ:
Kabızlık etkisi vardır.


TELAFİ:
Meyve yenince, ılık bal şerbeti içilir. Çayına sinameki veya kavak yaprağı katılır.


ŞİFASI:
1-)Tansiyon düşürücü: Avokado meyvesi yenir. Avokado yaprağı kaynatılıp balla tatlandırılarak içilmeye devam edilir.
2-)İshal: Avokado yenmeye devam edilir. Avokado yaprağı kaynatılıp balla tatlandırılarak soğuk içilmeye devam edilir.
3-)Cilt bakımı: Avokado yağı, zeytinyağı ile karıştırılıp cilde sürülür.
4-)Mesane yolları kumu: Avokado kaynatılıp balla tatlandırılarak içilmeye devam edilirse mesane yollarını yumuşatır, kumları döker.
5-)Zayıflama kürü: Avokado yaprağı, maydanoz ile beraber kaynatılıp balla tatlandırılarak içilmeye devam edilir.
6-)Böbrek taşı: Avokado yaprağı kaynatılıp balla tatlandırılarak aç karına birer su bardağı içilir.

.TAVSİYE:
Avokado; hoş kokulu, besleyici bir maddedir. Sıcak iklimlerde yetişir. Antalya ve civarında yetişir. Zayıflama kürü ve mesane yollarında başarıyla uygulanır.

NAMA ANDAYazar Hakkında
Sifalemi, Bilgi Bulma Yeridir
Takip: | +Google | Facebook | Twitter

0 yorum:

Yorum Gönder

Facebook
Twitter
Google Plus